Någon spickeskinka kommer vi inte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kallsås, lite potatis och grönsaker
Pepparroten ger en rivig styrka som passar väl i denna sötsyrliga sås. Du behöver inte vara rädd att den ska bli för stark utan slösa gärna med goda pepparroten
Låt det bli kallt nu så det får ligga kvar. Servera med sallad och gärna en god sås. Gör fyllningen genom att hacka skinkan och blanda ihop med creme fracihe och vitlöksosten
Spola av i kallt vatten. Servera med rökt skinka och tomater. skinka. Koka upp under omrörning och låt sedan såsen koka 3 minuter. Häll över såsen och gratinera högt upp i ugnen, ca 10 minuter
Koka valfri pasta och skölj den i kallt vatten. Under rubriken dressingar lite längre ner till höger hittar du många fler dressingar/såser att välja på
Rulla ihop rullarna hårt från kortsidan och plasta in i plastfolie och låt ligga kallt i en stund (då är det lättare att skära dem i fina bitar som håller i hop)
Kalllimesås. Denna såsen passar till det mesta, till bl. Där handlade jag hem ryggbiff till helgen och lite kallrökttryffelskinka och lufttorkad skinka
Om såsen är för tjock så tillsätt några droppar kallt vatten. Vid serveringen så lägger du spenaten ovanpå brödet, sedan skinka / lax och ett ägg ovanpå och toppa med hollandaisesås, lite salt och peppar
Dessutom skrudade i shorts - eller korts som det kallades då. Fördela tomatsåsen på de förgräddade pizzabottnarna, och sedan champinjoner, skinka, mangold, ugnstomater och mozarella