Jag hade på lite olivolja, salt, vitpeppar och färsk dill. Dessutom plockade jag grönkål från landet som jag fräste lätt i pannan med olivolja med salt och peppar
Det är en så himlarns smarrig kallsås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Men det är inte speciellt krångligt och olivoljan blir en extra krydda till såsen. På vårt student- och midsommarfirande serverade jag denna örtsås till det kalla marinerade köttet och kycklingen
Pad thai-nudlar i krämig jordnötssås. Raffinerat socker, gluten och mejeriprodukter kommer inte i närheten av raw food-köket, utan ersätts av vegetabiliska kallpressade oljor, nötbaserade smör- och mjölkprodukter och yoghurt gjord på cashewnötter eller avokado
Låt potatisen ligga i kallt vatten tills steken är klar. Häll upp potatisen på en plåt och ringla över olivolja, flingsalt, peppar, timjan och ev finhackad vitlök
Till vårt kött hade vi en kalljordnötssås som vi har haft med här i köket tidigare, den är en av våra favoritsåser som passar väldigt bra till många olika rätter