Kallsåsmedparmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kallasåser, nämligen fetaostsåsmed citron och basilika (se här)
Servera med en kallsås. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde medparmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Spola av den medkallt vatten och blanda med lite olja så klibbar den inte ihop sig. Just det här receptet skulle jag väl inte kalla okomplicerat direkt eftersom det är lite pyssel att få ihop paketen men själva matlagningen, den är verkligen rejäl och enkel - eller rustik som jag tycker låter så charmigt
En lätt sommarmiddag med kyckling, kallbasilikasås, färskpotatis och grön sparris. Kallbasilikasås. Plocka basilikabladen till såsen och kör dem i en blender tillsammans medparmesan och crème fraiche
Om du inte har tillgång till endera av dessa, klan du ställa grytan i kallt vatten i diskhon för att få den att svalna av, innan den ställs in i kylskåpet