Till det gjorde jag en kallsås, jätte god. Jag ugnsstekte laxen på 175 grader i ca 15 min. En sallad på ruccola avokado och rödlök sen var middagen perfekt=)2 dl cremefraiche1 dl gräddfil2msk grovsenap1 salladslök,finhackad4 msk hackad färsk salviasalt,pepparblanda låt stå 20-30 min 175 grader
Rödlök. Kallsås. Tag bort plasten och spola av i kallt vatten och torka filérna med papper. Koka potatisen och rör ihop såsen och servera det sedan med lite gott att dricka till
Citronsås. Skala räkor och lägg ovan på den färdiga laxen, strö över lite finhackad rödlök. Blanda kryddorna på en tallrik, krydda rikligt så det räcker runt laxfilén
Kalllax- och räkpaj, kantarellpaj, vitlöksbröd och såser. kall paj,. Koka äggen och hacka dem, löken, avokadon och laxen samt kräftstjärtarna och räkorna
Kallräksås. Inkokt lax är något som verkligen passar perfekt på buffébordet eftersom den ska ätas kall, och med andra ord med fördel kan förberedas både en och två dagar innan den ska serveras
Ställ såsenkallt i minst en timme. lite tärnad kall kokt potatis. ca ½ liten rödlök. råkat ut för ben i fiskpinnar, tonfisk och makrill i tomatsås och det är inte kul
Blanda alla ingredienser till såsen och servera den kall till. Syrlig Senapssås. Grilla laxen snabbt i två minuter till den är fint rosa inuti och fint yta