Häll kvargen och majonnäsen i en skål och blanda väl. Sedan tillsätter du en liten skvätt chilisås (beroende på vilken sting man föredrar) och häll i valfri mängd citronpeppar
kvarg, lätt cremé fraiche, gräddfil eller matlagningsyoghurt. Istället kan man med fördel göra diverse goda kallasåser som är enkla att röra ihop och som har en högre näringsinnehåll
Blir en god kallsås som passar bra till fisk och kötträtter exempelvis. Jag älskar kvarg (och minikeso), proteinrikt, fettsnålt och framförallt gott, exempelvis med hallon och en skvätt funlight i
Jag är en riktig sås-människa men har plockat bort feta såser och använder kvarg som sås och röror istället och är supergott som det är eller smaksatt som dipp eller kallsås til fisk eller sallad
Täck bunken med plastfolie och ställ den kallt under tiden du gör såserna. Till tomatsås. Rör ihop ihop kesella eller kvarg, vitlök, örtsalt och vitpeppar i en bunke
Gjorde en kallsås på kvarg & kryddor till. Hemma efter träningen och var hungrig. Ville göra något med tonfisk jag hade hemma och fick ihop några minibiffar som jag serverade med blomkål/broccolipuré och lite wokade grönsaker
Perfekt tillbehör till grillat eller till grytor, blev gott att blanda i matyoghurt till kallsås. det en jättegod sås/topping till glass, yoghurt eller kvarg
Blanda alla ingredienser till fyllningen och ställ den kallt. Rullarna är fyllda med en mix av kesella, lagrad ost och pesto, toppade med en smakrik tomatsås, samt ännu mera ost