Klicka ner kallt smör och mixa såsen skummig. Servera torsken med pressad potatis - gott med vinsåsen. Skär moroten i smala tändsticksstrimlor och skiva fänkålen tunt på mandolin
Häll av pastan, skölj den hastigt i kallt vatten. Krämig med fint tuggmotstånd och smak från fänkålen blev det en riktigt god sås som kryddades med rosépeppar, citronskal och en aning koreansk chili samt parmesan
Häll av vattnet och skölj med kallt vatten. Jag smaksatte dem med soja och serverade dem tillsammans med torsk, svart thairis (nya favoriten), konfiterad fänkål och en sås gjord på kokosmjölk
Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i minst tio minuter. När du dragit såsen av värmen rör du i den ett tag innan du lyfter upp gelatinbladen och lägger dem i vaniljsåsen
Du kan försöka med att ställa den i vattenbad men då måste vattnet vara bara ljummet så att endast såsen hindras från att stelna och kallna, annars smälter den obönhörligt ner till skirat smör
Smaka av med salt och peppar och ställ kallt till servering. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade