Kall sås dijonsenap recept

Panerad fisk med kall sås

Panerad fisk med kall sås

Kallsås. Blanda ingredienserna till såsen och ställ den i kylskåpet. Servera fisken med den kallasåsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta
Kall sås med vitlök och dijon

Kall sås med vitlök och dijon

Dijonsenap och vitlök är en god kombo tycker jag. Det här är den kallasåsen med just de smakerna som vi åt till quorn-bratwursten nyligen
Kall sås till kryddkorvar mm.

Kall sås till kryddkorvar mm.

1-2 msk dijonsenap. Pressa vitlöksklyftan i en skål och tillsätt resten av ingredienserna. Blanda runt så allt blir väl blandat
Recept: kall sås med vitlök och örter

Recept: kall sås med vitlök och örter

Det var därför en ynnest att svänga ihop en kallsås med vitlök och örter första kvällen hemma i Skåne, när allt fanns i trädgården
Panerad torskfilé med kall sås

Panerad torskfilé med kall sås

Kallsås. Rör ihop såsens ingredienser. Kallsås, (till cirka 4 personer). 1-2 tsk Dijonsenap, (kan uteslutas)
Panerad torsk med kall sås och picklade grönsaker

Panerad torsk med kall sås och picklade grönsaker

1Kallsås1 dl kapris 1 kruka färsk gräslök 2 dl majonnäs 2 dl gräddfil 2 msk dijonsenap salt. 500 g torskfilé, delad i 8 bitar salt 2 ägg 2 msk vatten 1 dl majsstärkelse 3 dl pankoströbröd olja
Grillade makrillfiléer med kall sås

Grillade makrillfiléer med kall sås

Kallsås. kallpressad rapsolja att pensla med. Rör samman ingredienserna till såsen. Servera med nykokt färskpotatis och den kallasåsen
kall kokt lax med pepparotssås

kall kokt lax med pepparotssås

Häll av vattnet och låt laxen kallna. Pepparrotssås. Blanda ihop alla ingredienser till såsen. Ställ såsen i kylen
Kall laxtallrik LCHF

Kall laxtallrik LCHF

Blanda ihop alla ingredienser till såsen och rör om ordentligt. Ställ såsen att vila i kylen. Lägg upp fisken och skeda upp såsen över den
Kall örtsås med kapris

Kall örtsås med kapris

Låt såsen stå och vila i kylen ca 1 timme, så att alla smakerna hinner mogna. 1 msk dijonsenap. 2 dl matlagningsyoghurt, 10 % 1 dl majonnäs 1 msk dijonsenap 1 finhackad schalottenlök 2 msk hackad gräslök ½ tsk torkad dragon ½ dl hackad kapris Salt Peppar
Kall kokt röding med skarpsås

Kall kokt röding med skarpsås

Låt fisken kallna i spadet. Sås. Garnera fisken med citronklyfta och dillkvist, servera med potatis och skarpsås