Kallsås. Blanda ingredienserna till såsen och ställ den i kylskåpet. Servera fisken med den kallasåsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta
Kallsås. Blanda ingredienserna till såsen och ställ den i kylen fram till serveringen. 1 msk dijonsenap. 1 tsk dijonsenap. 1 msk dijonsenap. 1 tsk dijonsenap
Låt såsen stå och vila i kylen ca 1 timme, så att alla smakerna hinner mogna. 1 msk dijonsenap. 2 dl matlagningsyoghurt, 10 % 1 dl majonnäs 1 msk dijonsenap 1 finhackad schalottenlök 2 msk hackad gräslök ½ tsk torkad dragon ½ dl hackad kapris Salt Peppar
Kallörtsås. laxen en fräsch, vårig fänkålssallad med en frisk och örtig kall. sås. Kallörtsås. över laxen och servera med och örtsåsen och kokt potatis