Låt torka lite innan nudlarna blandas i en bunke tillsammans med morot, vinäger, fisksås och olja. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden, lägg biffarna i dubbla plastpåsar, häll över all marinad och se till att den täcker allt kött
Vi serverade den till kikärtsköfte (se här), men jag kan tänka mig att den även kan passa bra till andra typer av vegetariska biffar, couscousrätter, grillat eller, varför inte, till panerad falsk fisk
En favorit att göra är dock olika grönsaksbiffar som man äter tillsammans med en kall fet sås. Funkar fint både kalla och varma, så gör ett gäng och ta med dig ut på picknick eller kanske som färdkost på en tåg- eller flygresa
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackning och skölj i kallt vatten. Till såsen. Blanda samman bönsås, hoisinsås, vitlök, sambal, olja och finhackad lök
Denna gång käkade vi den goda såsen tillsammans med quinoabiffar och kokt broccoli. att servera den till stekt falsk fisk, grillat eller någon form av vegetariska biffar (se recept under etiketterna till höger)
I originalreceptet serverades biffarna som burgare i hamburgerbröd, men vi käkade dem med rostade rödbetor och en kallsås med fetaost och paprika (se här)