Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsenkylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Servera med potatis, ärtor och sallad. När det är varmt ute älskar jag att äta lax med potatis och kallsås, det är så gott och kan varieras i oändlighet då laxen kan tillagas i ugn, stekas eller grillas
– En näve ekologiska frysta ärtor. Sås. Skala och riv morötterna, koka ärtorna. Blanda ihop ingredienserna till såsen och låt stå i kylen en stund före servering
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kalldillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Lägg de torra ärtorna i ett durkslag och skölj dem under rinnande kallt vatten. Lägg försiktigt i några falafel i taget med hjälp av hålsleven (ha inte i för många för då kallnar oljan och det blir inte bra)
Häll av pastan i durkslag och skölj helt snabbt med kallt vatten. Lägg din nykokta pasta i såsen, blanda runt och servera direkt, gärna med sallad och kanske parmesan att strö över