Denna enkla kallasås är fungerar på samma sätt. du behöver i princip bara creme fraiche, lite majo, dill och äpple men det verkligen funkar ihop och du får en fantastisk sås som förhöjer varenda fiskrätt framöver
Sås. Majonnäs. Mixa ägg, vinäger, senap, salt, peppar och curry i matberedare. Häll ner oljan i en tunn stråle genom matarröret under tiden maskinen går, kör tills det blir tjockt och krämigt
Blanda crème fraiche, keso och majonnäs. Skala äpplet och skär tillsammans med gurkan i tärningar. Lägg i allt i kesoblandningen och blanda i burken med ananas, ta gärna lite spad från ananasen också
Här får ni recept på en kallcurrysås med äpple och lök som jag gjorde i påskas. Att kombinera dessa två ingredienser i en sås blir dessutom ännu godare
Rör ihop såsen och ställ kallt. Vårlig sås. Servera fisken med kokt potatis, sås & grönsaker. Vårlig sås. Panering är väl inte det första man tänker på när man tänker smalmat
Smaka av röran och ställ den kallt. Receptet till den här goda och mycket användbara röran hittade jag (som jag gör med så mycket annat nu för tiden) i Hemmets journals matkalender
Servera varm, ljummen eller kall till kinesiskt inspirerad mat. Efter att ha provat de nya quorn nuggets så förstod vi att de skulle bli fantastiska med ris och en sötsur sås till