Blanda ihop alla ingredienserna till majonäsen och ställ kallt till serveringen. Lax är ju både så nyttigt och gott och här kommer ett recept som jag absolut tycker att ni ska testa
Vi brukar oftast äta saltbakad lax med kall romsås (se här), vilket är en av våra absoluta favoritfiskrätter, men denna variant med hjortronsås är inte så dum den heller
Blanda alla ingredienser i en skål och servera till fiskpinnar, lax, kokt torsk m. Det här är den absolut godaste kalla såsen till fisk som finns tycker jag
Laxen hade jag köpt färdig, så den värmde jag bara lite i ugnen, men man kan äta den kall också. Gjorde en citronmajonäs och avokadoröra som såser till den varmrökta laxen
Den här rätten brukar jag vanligtvis göra i grillen men nu är det så jäkla kallt ute så jag har inte lust att gå ut + att det är svårare att hålla värmen i grillen vid kyla så det fick bli ugnen helt enkelt
Avnjuts med en fin bit lax eller liknande. Blanda Creme Fraiche, Majonäs och Rom i en skål. ) 1 majonäs. Tillsätt Citronsaft och kryddor + eventuell hackad Rödlök och smaka av
Vi drack en kall Stella Artois till laxen och det passade utmärkt. Det jag dock misslyckades med var majonäsen, vid mixningen blev den alldeles för tunn