Skär laxen i små bitar. Finhacka ansjovisen. Blanda i lax, ansjo-vis, lök och dill. Blötlägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter. 200 g lax. 1 st liten burk ansjovis
Gurkskivor med laxröra. Salta minipizzor med ansjovis och parmesan. Laxröra. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja
Ställ kallt för att stelna i kylen över natten. Med den viktiga sillen, laxen och köttbullarna. Den andra rätten, fyllda kokta ägg med äggule- och ansjoviskräm, var en väldigt pillig och tidskrävande rätt då man försiktigt ska pilla ur gulan ur det kokta ägget och mixa den med ansjovis och creme fraiche för att sedan fylla det som är kvar av ägget igen med den nu utblandade äggulan
Låt kakan bli kall innan den skärs upp. God mat ska vi ju också äta, förstås, så planen är att köpa hem lite smått och gott som hör påsken till, sill, lax, ägg och en massa godis
Lägg i bönor och oliver låt koka ett par minuter, rör försiktigt ner laxen och stäng av plattan. 500 g lax. 20 st oliver med ansjovis. Skär laxen i sockerbitsstora kuber, skölj bönorna i kallt vatten, skär oliverna i 2 - 3 skivor. 500 g lax. 20 st oliver med ansjovis