Laga nudlarna enligt beskrivningen på paketet, skölj dem i kallt vatten och låt rinna av. 1 liten rödlök, fint skivad. 2 msk fisksås eller tamarisås. 1 liten rödlök, fint skivad
Fyll en bunke med kallt vatten och lägg i några isbitar. Lägg chili, vitlök och socker i morteln, mortla så att vitlöken och chilin blir riktigt mosad, tillsätt fisksås och blanda väl
Häll dem i ett durkslag och spola kallt vatten så blir de perfekta. Blanda fisksås, limeskal, pressad lime, socker, vitlök och ingefära till en dressing
Häll över kokande (eller kallt) vatten tills det gott och väl täcker, och koka sedan upp. Ta en torr stekpanna och lägg i alla kryddor utom lagerblad och fisksås
Skölj dem i kallt vatten. Blanda med fisksåsen och sockret. Skiva salladslöken och rödlöken tunt. Blanda chili, vitlök, socker, vatten, fisksås och limesaft i en skål
Socker och fisksåsen tillsattes och avsmakning gjordes. Här får man balansera upp smakerna efter hur man gillar det genom att tillsätta mer eller mindre socker, lime och fisksås
Blanda créme fraiche, sweet chilisås och rödlök, ställ kallt. Finhacka chilin och blanda med ingefärssaften, farinsocker, fisksås, soja, pressad vitlök och saften och skalet från limefrukten