Servera varmt – fast, med kall sås – och en ljus, kall Lageröl till (och tunnbröd. Servera varmt – fast, med kall sås – och en ljus, kall Lageröl till (och tunnbröd
Blanda ner det i creme fraichen. 2 dl lätt creme fraiche. Hacka röd lök och tomat i små bitar. Smaksätt med sweet chili sås och kryddor efter tycke och smak
En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. 2 dl creme fraiche ½ dl majonnäs ½ dl bostongurka 1 msk senap 2 nypor salladskrydda ½ finhackad rödlök. ) 2 dl creme fraiche
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Låt svalna. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Ställ kallt. Servera fisken tillsammans med kokt potatis, inlagd gurka och den kalla såsen. Hallå där. Ja jag vet att jag blivit dålig på nya recept, men just nu testar jag lite 5
Blanda samman och ställ kallt till servering. 1 dl creme fraiche. -Mama Skogly ♥ 1 dl creme fraiche. Erica bjöd på fish 'n' chips och den här otroligt goda såsen till
Sila och ställ kallt med plastfilm på ytan, helst över natten. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten. Låt den kallna helt – kan göras ett par dagar innan