Kalkongrytbitar recept

Dillkött med Smörstekta Morötter och Blomkål

Dillkött med Smörstekta Morötter och Blomkål

Jag använde kalkongrytbitar den här gången, det var vad som fanns i kylen. Svensk Husmanskost vid Medelhavet Dillkött är en favorit bland de gamla klassiska Svenska Husmanskosträtterna
Kalkongryta med Mangochutney

Kalkongryta med Mangochutney

Krydda ca 650 g kalkongrytbitar med ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar. 4 portioner ris/gryn650 g kalkongrytbitar2 msk smör200 g gul lök, 2-3 st200 g majrovor½ zucchini1 grön paprika2 vitlöksklyftor2 dl vispgrädde1 dl mangochutney1 msk kinesisk soja1 tsk vitvinsvinäger1 tsk sambal oelek1 tråg minimajs, 125 g

Kalkongryta med Mangochutney

Krydda ca 650 g kalkongrytbitar med ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar. 650 g kalkongrytbitar. Gör så här. 1

Gulasch på Kalkon och Blomkålsmos med Zucchini

Kalkongrytbitar är mörka i köttet, med fett insprängt och smakar nästan som bogfläsk. Istället för Fläskkött Här nere i Turkiet är det som bekant lite ont om griskött

Crock Pot med kalkon

Efter sex timmar var kalkongrytbitarna så möra och allt annat i grytan bara doftade och smakade. 1 kg kalkongrytbitar från Ingelsta kalkon. 1 kg kalkongrytbitar från Ingelsta kalkon
Len jordnötsgryta

Len jordnötsgryta

* I saluhallen handlade jag 450g kalkongrytbitar från Inglesta. För att göra ett avbräck från allt ägg och bacon, och alla köttbitar med gräddsås så lagade jag idag asiatiskt till middag
Kalkon och sköna bönor

Kalkon och sköna bönor

Räkna 100 g kalkongrytbitar per person - mer behöver du faktiskt inte. Tillbaka i stan och även om det inte är full rulle så behöver man även kunna göra något snabbt och enkelt

Marinerad kalkongryta

500 g marinerade kalkongrytbitar. Skölj och strimla morot, purjolök och paprika. Skölj svampen och skiva den