När det har kommit till den tredje rätten – kalkongryta med mango chutney kan jag inte låta bli att fascineras av hur många ingredienser som står halvt använda i kylen från tidigare recept och som nu åter ska användas
Servera kalkongrytan med riset/grynen. Gör så här. 1. Koka ris/gryn till 4 personer. 2. Krydda ca 650 g kalkongrytbitar med ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar
Servera kalkongrytan med riset/grynen. Gör så här. 1. Koka ris/gryn till 4 personer. 2. Krydda ca 650 g kalkongrytbitar med ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar
Kalkongryta – en vecka med matkasse 1 burk tomatsås (färdig pizzasås). Äntligen på hemmaplan. Som självutnämnd pizzamästare finner jag här ingen utmaning
Kalkongryta – en vecka med matkasse. Med pick och pack efter avslutat valborgsfirande hade det blivit dags att rymma iväg till landet för att ställa saker och ting i ordning inför den stundande sommaren
Vi åt mustig kalkongryta & jag fick med mig lite extra hem till matlåda & så Alfons förstås. Alfons sov över hos mormor, Daniel stack tidigt till skidspåret & jag åt frukost & läste tidningen i lugn & ro
Men vissa dagar blir jag bara sådär superkreativ och får en superbra idé som Banana Spliten jag åt häromdagen eller denna kalkongryta som ni ska få recept på i detta inlägg