Klä kalkonen medbacon och stek den tills den fått färg. 1 pkt ekologisk bacon. Ibland köper jag en kalkonfilé från Ingelsta Kalkon och gör nästan alltid denna rätt
Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg salviablad ovanpå och linda baconskivorna runt om. Skär upp filén i skivor och servera med rödlökschutneyn, sallad och ugnstekta potatishalvor
Skär en skåra i kalkonfilén och fyll medbacon- och crème fraicheblandningen. Krydda köttet med salt och peppar och bryn det på båda sidor i stekpanna med smör
All marinadvätska ska med ner i grytan. På med locket och in med grytan i en kall ugn. Spara gärna skyn som bildas i botten av grytan, reducera den och smaka av med grädde och eventuellt lite mer kryddor - världens godaste sås
Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg salviablad ovanpå och linda baconskivorna runt om. Skär upp filén i skivor och servera med rödlökschutneyn, sallad och ugnstekta potatishalvor