1 dl flytande honung. 1 dl flytande honung. Har du ätit kalkon någon gång. En riktig, amerikansk thanksgiving dinner har jag tyvärr inte haft möjligheten att testa än, men en kalkonfilé är lite lättare att handskas med än hela fågeln på x antal kilo
Blanda resten av olivolja, honung och senap. Honung. Stek klart i ugn på 150° tills innertemperaturen är 70–72°, pensla med honungs- och senapsblandningen under tiden
Smaka av med salt och peppar, samt eventuellt mer honung. 1 tsk honung. 1 tsk honung. November månads råvara i mit samarbete med vinhuset Robertson är kalkon
Blanda honung, nejlika, kummin, ingefära, kanel och timjan och bred detta på filéerna. Sätt in under grillvärme ett par minuter och låt honungen karamelliseras och ge fin färg
ca1 msk honung. 1 msk honung. Tunnbröd kan man göra mycket roligt med. Här har jag fyllt tunnbrödet med grillad kalkon, nektariner, grönsaker och en god yoghurtsås