Strimla kalkonfilén, purjolöken och paprikorna. När det har kommit till den tredje rätten – kalkongryta med mango chutney kan jag inte låta bli att fascineras av hur många ingredienser som står halvt använda i kylen från tidigare recept och som nu åter ska användas
Svaret blev kyckling(eller ja egentligen hade jag ju en kalkonfilé. Asiatisk soppa med kalkonfilé. Bryn hela kalkonfilén i ghee alt i kokosolja och salta och peppra
Kalkon i lergryta1 stor kalkonfilé 4 morötter2 gula lökar3 vitlöksklyftor2 pkt bacon2-4 msk hönsfond1 dl vattenMarinadRivet skal av 1 citron3 finrivna vitlöksklyftor1 tsk sambal oelekRapsolja, ca 1 dlChèvregrönsaker2 röda snackpaprikor1 liten rak(. ) zucchini200 g chèvre - skalad fr mögel200 g philadelfia2 äggulorsvartpeppar & persilado Marinera kalkonfilén minst 2 timmar, förvara i kylskåp. Linda in kalkonfilén i 2 paket bacon och lägg ovanpå grönsakerna. 1 stor kalkonfilé 4 morötter
Krydda kalkonfilén med salt, peppar och timjan. 600-800 gram kalkonfilé. 600-800 gram kalkonfilé. Det här receptet har legat i gömmorna ett bra tag och kommer från början från en gammal jobbarkompis
Kalkonfilén var god och saftig, såsen var också god och kombination var perfekt, tycker Vi. Recept på "Lättpanerad kalkonfilé med choronsås och klyftpotatis" ( från Lina)
Jag brukar bara steka den hel i stekgryta med salt och vitpeppar, häll på en god buljong (eller bara vatten det funkar också), en bit lök, en bit morot
Skala lök och morot och dela dem i bitar. 800 g kalkonfilé. 1 morot. Krydda filéerna med salt och peppar. Bryn dem runt om i en stekpanna, tag upp filéerna från stekpannan