ca 750 - 800 g nykokta rödbetor1 påse ruccolasallad1 påse röd mangold1 paket getost, 150 g2 dl kokta Limabönor - hemkokta eller färdiga på burk1 paket kalkonbacon - alternativt vanlig bacon om du föredrar detca ½ dl dadelbalsamkräm + lite rapsoljasvartpeppar från kvarnKoka rödbetorna och skala dem i kastrullen under kallt vatten, så slipper köket och du själv bli rödprickiga. 1 paket kalkonbacon
Kalkonbaconen är i mitt tycke jättegod, och ett magrare alternativ än vanlig bacon. valfri pasta - jag tog en glutenfri "tagliatelleboll" av majs, av märket Veneziane2 - 3 skivor kalkonbacon - beroende på hunger och midjemått. 2 - 3 skivor kalkonbacon
Ingredienser Kalkonfilé ca 800 g kalkonbröstfilé 1 knippe timjan 1 knippe persilja 1 st saften från en citron 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl rapsolja salt & peppar Rotselleripuré 300 g rotselleri 3 dl gräddmjölk 50 g smör Krossad potatis 800 g amandinepotatis 2 st schalottenlökar 75 g smör 2 msk vitvinsvinäger Inkokt kalkonbacon 2 dl balsamvinäger 1 dl socker 200 g kalkonbacon Kantarellsky 3 dl rödvin 3 msk torkade kantareller 4 dl buljong, t
Ingredienser 200 g kalkonbacon, strimlat 4 st stora röda paprikor, urkärnade och hackade olivolja 1 st stor gul lök, hackad 2 st vitlöksklyftor, hackade 2 msk olivolja 8 dl grönsaksbuljong salt svartpeppar Till servering