philadelphiaost. På med kalkonskivorna. kalkonskivor, gärna rökt (ca 4-6 beroende på hur tjocka de är). . Hoummous på rödbetor är inte bara gott utan även så superhärlig i färgen
Dela kalkonen i fyra 150 grams bitar. Lägg kalkonbitarna i en ugnssäker form och baka klart på 150 grader i 10 minuter. 600 g kalkonfilé. 4 msk philadelphiaost
Jag valde två toppingar till min pizza, hava med rökt kalkon, lök, svamp, banan, curry och andra med tomat, basilika, svartpeppar, rödlök och öste hela pizzan med massvis med ost
Vägrar ni följa mitt råd så varför inte helsteka kalkon inne i ugnen och göra en skysås till det, bland det godare vi har gjort faktiskt och jag radar upp några länkar på grillad kyckling och ugnsstekt kalkon här nedan
Favoritpåläggen är definitivt philadelphiaost, kalkon, mager ost, gurka, och röd paprika. Här kommer ett nytt recept med Gymgrossisten kitchen, en liten spin-off från ett av mina favoritrecept
Keso, hackad rödlök, kalkon, persilja, svartpeppar. Philadelphiaost med smak av paprika och lök. Hade på vindruvor, kalkonrullar, ostrullar, mini-tomater, gurka, salladsblad, apelsin och lade klyftor av avocado vid sidan av precis före serveringen