Kalkon-Souvlaki Det har förekommit ganska mycket kalkon i mina recept sen jag kom ner till Alanya. Du kan använda bogfläsk eller färskt kycklingbröst istället, kalkon är ju inte så vanligt hemma
Strimla paprika och lök och tärna kalkonen. Stek äggröran under omrörning och ha i paprika, lök och kalkon när vätskan börjar reduceras och rör ihop allt och låt steka några minuter till
-)Det blev toast på vanligt vitt rostbröd, ett par skivor rökt kalkon, en rejäl skiva röd paprika, ett lager sötstark senap, riven ost och en smula torkad timjan på varje macka
Skölj, ansa och strimla purjolöken och paprikan. Förra veckan fick jag upp ögonen för kalkonfärs och när jag googlade runt lite på kalkonrecept hittade jag ett recept på asiatisk kalkon som jag tyckte lät spännande
Kärna ur paprikan. Jag har ätit rester från gårdagens Kalkon Tikka Masala och sitter nu med datorn i knät, Skavlan på TV och mumsar på hallonchoklad och dricker en folköl
Kärna ur paprikan. Jag har ätit rester från gårdagens Kalkon Tikka Masala och sitter nu med datorn i knät, Skavlan på TV och mumsar på hallonchoklad och dricker en folköl