För dig som lagar kalkon någon gång under julen kan jag tipsa om att täcka den med majonnäs. Blanda majonnäs och färska hackade örter och bre ut på kalkonen
Några av er har kanske undrat hur det gick med den där kalkonen. Jag valde att rosta olika sorters morötter ihop med sötpotatis och palsternacka i ugnen samt kokade vanlig potatis till
Ingredienser Tunnskivad kalkonfilé 250 g torkade aprikoser 2 st schalottenlökar ca 800 g tunnskivad kalkonfilé salt & peppar Rostade jordärtskockor 600 g jordärtskockor 2 msk smör salt & peppar Färskostgremolata 1 kruka persilja 1 st citron 1 st vitlöksklyfta 3 msk rapsolja 200 g färskost salt & peppar Till servering 150 g sötmandel picklad rödlök krasse
KalkonenTorkakalkonenmed hushållspapper både inuti och utanpå. Fylld med massor och gott och till den serverades brysselkålsallad med granatäpple, god sås, tranbär i clementinhalvor och hasselbackspotatis
Kalkonkorvmed strössel. Fyll korven med tuggiga nötter och sötsyrlig spännande smak. Blanda aprikoser, nötter, persilja och cream cheese och fördela blandningen i skårorna
Kantareller och gul lök stekt med curry, några skivor rökt kalkon. Godkväll, är precis hemkommen frånkvällens träningspass och sitter nu och käkar litervis med kvällsmål och ser på Morden i Midsommar
Kalkonmed majonnästäcke. Även denna vecka är rätt hektisk, med beställningar. Men det är ju så roligt, tänk vilken lyx att få jobba med det man tycker är roligast