Strimla paprika och lök och tärna kalkonen. Pressa i vitlök, ha ner klippta örter och kryddor. Stek äggröran under omrörning och ha i paprika, lök och kalkon när vätskan börjar reduceras och rör ihop allt och låt steka några minuter till
Gör en stuffing med äpple, lök, katrinplommon och timjan. Kalkonen. Små salladsblad som tex mangold, rödlök, avocado, färska fikon, sugarsnaps, rödlök och Balsamico
Dela clementinerna och löken och för in i kalkonens mage tillsammans med lagerbladen. en gul lök. Till kalkonen blev det en sås som jag gjorde på skyn från formen, sötpotatis och brysselkål
Vitlökssmör. Ca 10 portioner kalkon. 1 kalkon på ca 4,5-5 kg. 3 vitlöksklyftor. 1 vitlökshuvud delad i mitten. 1 gul lök delad i klyftor. Torkad timjan Ca 10 portioner kalkon. 1 kalkon på ca 4,5-5 kg Vitlökssmör. 3 vitlöksklyftor Rivet skal från en citron (bara det gula). 1 vitlökshuvud delad i mitten. 1 gul lök delad i klyftor
Fräs löken någon minut och. Kalkon är inget vi äter så ofta i vår familj. När jag söker på kalkon här på bloggen får jag bara träff på tre rätter, var av en är en kalkongryta med kyckling
Stek lök och äpple i klyftor tillsammans med timjan i lite smör. Kalkon är inget jag tillagar så ofta så jag googlade friskt för att hitta ett recept till den biten kalkon jag hade i kylen
Skölj, ansa och strimla purjolöken och paprikan. Förra veckan fick jag upp ögonen för kalkonfärs och när jag googlade runt lite på kalkonrecept hittade jag ett recept på asiatisk kalkon som jag tyckte lät spännande
Tillsätt kalkon, kryddor, riven/hackad vitlök och ingefära. Skala löken och dela den på mitten. Jag har ätit rester från gårdagens Kalkon Tikka Masala och sitter nu med datorn i knät, Skavlan på TV och mumsar på hallonchoklad och dricker en folköl
Skär paprika och lök i grova tärningar. Flytta över allt till en gryta och låt koka ihop medan du bryner kalkonen och paprikan, krydda köttet med salt och chili
Tvätta, torka och skär sötpotatisen och löken i klyftor. Torka av kalkonen på in och utsidan. Häll olivoljan i en långpanna, vänd sötpotatisen och rödlöken i oljan och strö över salvia
Ingredienser 1 st kalkon, tinad eller färsk, ca 4 kg Fyllning. Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 2 st rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med. 2 dl vatten 2 st gula lök i bitar 2 st morötter i bitar 5 st enbär, torkade En god sås att ha till
Ingredienser 1 st kalkon, tinad eller färsk, ca 4 kg Fyllning. Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 200 g rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med. 2 dl vatten 2 st gula lök i bitar 2 st morötter i bitar 5 st enbär, torkade En god sås att ha till