Kalkon omelett/paj. Slänger in ett recept som jag provade till lunchen idag, kalkon omelett eller paj, vet inte vad jag ska kalla det men jag är så nöjd med mig själv ska ni veta, det blev ju så bra
D Med kikärtor, andelmjöl och tahini i botten får man inte bara underbar smak utan även en nyttigare bas med långsamma kolhydrater, protein, bra fett och mineraler och med kalkon, broccoli och keso i fyllningen får vi en hälsosammare paj än Findus
150 g rökt skinka eller rökt kalkon eller 150 g kassler ca 15 centimeter (ca 200 g) gurka 0. 5-1 st (ca 100 g) röd eller gul paprika 250 g keso 2 st tunnbröd. 1150 g rökt skinka eller rökt kalkon eller 150 g kassler. 1250 g keso
Finstrimla kalkonköttet och blanda med smulad fetaost, keso, persilja, salt och peppar. Om man inte gillar kalkon så kan jag tipsa om att byta ut den mot rökt skinka eller salami
Lägg på kalkon och dijonkeso. kalkon, rökt, i tunna skivor. Blanda keso och senap. keso. 2 personer Ingredienser 2 pitabröd, stora, tunna, t ex libabröd 250 g keso 1 msk dijonsenap 120 g kalkon, rökt, i tunna skivor 25 g sallad, blandad Picklad rödlök
Rör ihop ägg och keso. Strimla paprika och lök och tärna kalkonen. Stek äggröran under omrörning och ha i paprika, lök och kalkon när vätskan börjar reduceras och rör ihop allt och låt steka några minuter till
grekisk yoghurt eller kesella, frukt&bärsallad, hemgjord müsli med nötter, kanske någon form av proteinpannkakor eller plättar med keso och hemgjord chiafrö-sylt, kokta ägg, kalkon, tomat, avocado och mager ost
Till lunchen hade jag kalkon, keso, tomat, spenat, persilja och örtsalt på frallorna. Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan