Kalkon omelett/paj. Slänger in ett recept som jag provade till lunchen idag, kalkon omelett eller paj, vet inte vad jag ska kalla det men jag är så nöjd med mig själv ska ni veta, det blev ju så bra
Ammen okej att liksom namnge denna rätt var praktiskt taget en omöjlig uppgift ”Kalkonlårfilé stekt med vita bönor, ugnsbakade tomater med fetaost och sallad med rostade kikärtor med mandelsmör”
Skiva kalkonköttet i kvadrater och finhacka löken. Lägg i kalkonen i pannan och stek i ca 3min, sedan i med löken. 250 gram kalkonpålägg. 150 gram fårost, fetaost
Fyll med valfritt innehåll (pajen på bilden är fylld med fetaost, kalkon, körsbärstomathalvor, riven parmesan och en äggstanning på lika delar grädde och ägg, samt lite salt och peppar)
Jag har plockat bort stora kolhydratkällorna så som pasta, potatis, ris och bröd och så äter jag mest grönsaker och lättare proteiner så som kyckling, fisk och kalkon