Kalkon-Souvlaki Det har förekommit ganska mycket kalkon i mina recept sen jag kom ner till Alanya. Jag gjorde en röra på mosad Färskost, Turkisk Yoghurt, Ekologisk Majonnäs, Ajvar, Havssalt och Svartpeppar till
Kalkonskivor. Kalkonskivor. 200 g färskost med pepparrot. Bred på färskost och lägg på kalkonskivor, ungefär 2 skivor per pannkaka. 200 g färskost med pepparrot
Ingredienser Tunnskivad kalkonfilé 250 g torkade aprikoser 2 st schalottenlökar ca 800 g tunnskivad kalkonfilé salt & peppar Rostade jordärtskockor 600 g jordärtskockor 2 msk smör salt & peppar Färskostgremolata 1 kruka persilja 1 st citron 1 st vitlöksklyfta 3 msk rapsolja 200 g färskost salt & peppar Till servering 150 g sötmandel picklad rödlök krasse
ex kalkon. När kakan svalnat breds färskost över, man väljer själv vilken sort man vill ha och gillar. Bred på färskosten över hela kakan och lägg på pålägget, rulla ihop som en rulltårta
Släng allt hackad rökt kalkonen. 2 paket pålägg rökt kalkon. 1 ask philadelphia färskost vitlök ört. Bred färskost på alla 6 st. 1 ask philadelphia färskost
Pasta med kalkon och färskost. Ja nu känns det vardagsstressigt igen. Tiril är mer snuvig idag, men hostar mer slemhosta än krupphosta, så det är ju på sätt och vis skönt
Andra läckra pannkakspålägg – fast kanske mindre lämpliga att rulla upp i pannkakorna – inkluderar skivade bananer, blandade bär, limesaft, strimlad ananas, hackade nötter, kokosflingor, tunt skivad ost, remsor av tunt skivad salami eller kalkon, nötkött med örter, mjukt ångade strimlor av blandade grönsaker, eller tunna skivor av lax
Kalkon med majonnästäcke. Jag är dock inte så förtjust i alltför mycket grädde nu som vuxen men om man blandar grädden med crème fraiche eller färskost och kanske smaksätter med flädersaft blir den friskare och i mitt tycke godare