Annars funkar det med mjölk (vilken sort som helst), filmjölk är en favorit för den lilla syrlighetens skull, yoghurt går också bra men tänk på att smaksatt yoghurt inte alltid smakar likadant när den har blivit upphettad – så ta helst naturell eller möjligen vanilj
Vispa ihop yoghurt och nästan all grädde till lättvispad konsistens och ställ åt sidan. Smöret ska vara gyllene och dofta nötigt så att det ger karaktär till kakan och mjölkproteinet fastnat ordentligt i botten
My only caution would be that it is very sweet – so would be perfect to serve with greek yoghurt or sour cream or something like that to balance it out
Blanda turkisk yoghurt och mascarpone så att den blir någorlunda krämig. Jag gjorde en variant av min Couscouskaka, men bytte denna gången ut flädersaften mot apelsinsaft
Smula en liten kaka så du får någon matsked smul. Först ut är kolapaj med flingsalt, till det en yoghurt smaksatt med florsocker och sen några röda vinbär till
Blanda de torra ingredienserna i en skål, och rör sedan ned olja, yoghurt, ägg och pressad apelsin. För en mjölkfri variant använder du förslagsvis yoghurt av havre eller soja, och om du inte tål nötter kan du i stället strössla med solroskärnor, melonkärnor eller pumpafrön