Dessa kakor kanske inte ser mycket ut för världen, men efter ett bett i dem och så avslöjas den underbara Nutellagömman som gömmer sig i mitten av kakan
Placera en Noblesseplatta på varje kaka så fort plåten tagits ut ur ugnen. Blanda smör och socker. Tillsätt mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ihop allt till en smidig deg
220 g smör 2 dl socker 5 msk ljus sirap 5 dl. - Läs hela inlägget här 220 g smör. 2 dl socker. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Smält smöret och ta av det från plattan, rör i strösocker och vaniljsocker. Sockerkaksbotten. En kollega bjöd på fredagsfika innan semstern och det var just silviakaka
Skär det kalla smöret i kuber och vispa ihop det med sockret. Blanda vetemjöl, bakpulver och vanilj i en skål och ha i det i omgångar i smörblandningen
Rör ihop rumsvarmt smör och socker, arbeta in sirapen. Blanda ihop de torra ingrediensena och häll sedan ner i smörblandningen, rör ihop, avsluta med att ha i den finhackade dajmen
Bred såsen över kakan. Kaka. Blanda alla ingredienser till kakan och platta ut smuldegen i en långpanna ca 25x30 cm, med bakplåtspapper i botten. 1 dl socker. 225 g smör. 350 g smör. 4 dl socker
Smält smöret, vispa ägg och socker poröst. Blanda alla torra ingredienser med smör och äggsmet. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Vispa smöret vitt och fluffigt, tillsätt sockret i omgångar och vispa tills det blir krämigt. Tyckte nog att det var lite för mycket socker i dem med tanke på hur söt Nutella är
Arbeta samman mandelmassan, mjölet, smöret och saltet till en smulig massa. Packa in fudgebitarna i smörpapper eller servera hela längder med fudge som gästerna själva får skära av