Rör ned smöret och grädden (eller mjölken). Tag ut kakan från ugnen och bred på glasyren. Ställ in kakan i ugnen igen och låt den stå tills ytan ser lite torrare ut
En fin liten kaka med min alldeles egen drottningsylt med tahitivanilj. Blanda smör, socker och sirap. Och så fick jag dessutom det hedersamma uppdraget att baka kakor till kaffet (som givetvis kommer nyrostat direkt från Slöinge Kafferosteri)
Rör smör och socker tillsammans med äggulorna. Mitt recept är en ganska lyxig variant av Kronans kaka (socker är tack och lov ingen bristvara i mitt skafferi) med rejäla mängder mandel och tre hela ägg
Blanda ihop smör, jordnötssmör och florsocker till en jämn smet. Om du gillar jordnötssmör, krämig chokladganache och smaken av kaffe och salt kommer du älska dessa små godsaker
De här två kakorna biskvier och dubbla knäckflarn har jag bakat många gånger och alltid med smörkräm emellan, men den är gången bytte jag ut den traditionella chokladsmörkrämen mot en kolasmörkräm och det blev succé