Hyvla på smöret över hela kakan (jag missade lite i kanterna som ni kanske ser på bilden). Hallon och blåbär är en klassisk kombination och eftersom vi odlar både ock så passade det ju jättebra att använda just de bären i denna mumsiga kaka
Vispa smör, florsocker och mandel krämig, tillsätt ägg, äggulor och vispa väl. För efter rätt bjöd jag dem med Rosvatten och Hallonskaka som jag bakade på morgon innan jag gick till restaurangen
Spackla med smörkräm eller ganache och täck med marsipan eller sockerpasta. Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispig nötkrämsfyllning
Blanda äggulor, socker, grädde, mjöl och smör i en kastrull. Lägg på hallonen och den rivna chokladen. 90 g smör. 2 ½ dl vispgrädde och hallon och hyvlad vit choklad
Den ena delen blandar du ner kakao och vatten i. Vispa smör och florsocker vitt och luftigt. Jag gjorde några med smak av amaretto, och jag kunde inte låta bli att göra några extra med hallon också… Extra fina blir dom eftersom man spritsar fram kakorna på plåten