Kakan ska serveras kyld och gärna med en klick glass till. Själv är jag väldigt dålig på att ta hand om bären men i helgen bakade jag en kaka till efterrätt fylld med rödavinbär
Vid den där djupdykningen hittade jag bland annat björnbär och rödavinbär, som förvandlades till en supergod och saftig kaka, och som uppskattades av alla som fick en smakbit
Smula en liten kaka så du får någon matsked smul. Först ut är kolapaj med flingsalt, till det en yoghurt smaksatt med florsocker och sen några rödavinbär till
Jag tog några klasar rödavinbär direkt från frysen. Själva kakan är både glutenfri och mjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Röd vinbärskaka. Jag gjorde min på vildkörsbär som blivit kvar efter sommarens saft- och syltfrenesi, vilket blev helt fantastiskt gott, men det går lika bra att göra den med vinbär, blåbär, hallon eller varför inte allt på en och samma gång
Servera med antingen en klick glass eller en klick grädde. Så en enkel vinbärskaka slängde jag ihop. Låt sedan kakan svalna lite innan du lossnar den från formen