Lägg en chokladknapp på varje kaka där flikarna möts och tryck till så att den sitter. Kavla ut mandelmassa till ca 3 mm tjocklek, tryck ut 25 rundlar som är ca 65 mm i diameter. Skär nougaten i 1 cm breda stavar och sedan i 25 lika stora kuber, ungefär som hälften av en sockerbit. 250 g ODENSE Mandelmassa. 125 g ODENSE Nougat
Lägg en chokladknapp på varje kaka där flikarna möts och tryck till så att den sitter. Kavla ut mandelmassa till ca 3 mm tjocklek, tryck ut 25 rundlar som är ca 65 mm i diameter. Skär nougaten i 1 cm breda stavar och sedan i 25 lika stora kuber, ungefär som hälften av en sockerbit. 250 g ODENSE Mandelmassa. 125 g ODENSE Nougat
En klassiker med mandelbottnar och nougatsmörkräm - som man inte ser så ofta längre. Värm mandelmassan i mikrovågsugn så att den blir lite varm, lös upp den med mjölk med hjälp av handen till en smidig massa
Lossa kakan från formen och lägg över på ett fint fat, garnera med några goda godisägg. Med en botten på mandelmassa och en nougattryffel därpå är det som en enda stor påskpralin
Riv mandelmassan och rör den med smöret. Lägg på blockchokladen på den varma kakan och bred ut den. Riv över nougaten och bred ut även den lite lätt (skall vara som ränder av nougaten)
VispgräddeHela mandlarNougat Florsocker. Riv ner mandelmassa. Kakan ska vara kladdig i mitten. Smeta på vispad gädde (välj själv hur mycket) hackade mandlar och smält nougat