Kakan placeras i kall ugn mitt i ugnen. Smör jämnt över kakan och låt svalna. Värm ugnen till 180 °C och grädda kakan från kall ugn i 20 - 30 minuter tills den är lämpligt stekt. 125 g smör (skall vara mjukt). 175 g blockchoklad
Jag fick en fråga från kära Sofia om jag hade något favoritrecept på chocolate chip cookies och då insåg jag att det inte finns ett enda inlägg här om denna smarriga kaka
Kakan ska inte vara helt torr inuti. Låt svalna och dela kakan i tre delar. Blanda resterande chokladcrème med 2 msk grädde och rör den lite mjukare. 200 g mörk blockchoklad. 300 g vit blockchoklad
Strö på lite flingsalt på varje kaka när de tas ut ur ugnen. Vispa smöret mjuk med sockret. Om man inte har chokladknappar i kakorna kan man smälta lite blockchoklad och ringla på istället
Bred mjuk nougat på en kaka och lägg en annan ovanpå och fortsätt så tills alla kakor blivit dubbla. Smält blockchokladen och doppa den ena ändan av kakan i chokladen och lägg på bakplåtspapper så den får stelna