En annan god kaka där mina läckra björnbär kommit till användning hittar du här. Blanda ihop havregryn, kokos, mandelspån, socker och vaniljsocker i en skål, och smula ihop med det kylskåpskalla smöret
Vispa mjukt smör och socker pösigt och ganska vitt. Kakan kan serveras med allt, grädde, yoghurt glass, keso endast du bestämmer vad som är sommar för dig
Vispa ihop smör, florsocker och vaniljpulver. Rör ner kokos och eventuell smaksättare. 2 äggvitor1 2/3 dl florsocker3 msk kokos. 2 tsk kakao (ingick inte i receptet som vi fick). 100 g smör, rumsvarmt1 1/2 dl florsocker1/2 tsk vaniljpulver1 äggulaVispa ihop smör, florsocker och vaniljpulver
Blanda den ena biten medkakao. Lägg varje boll form och gör ett hål i varje med ett mjölat finger. Lägg de torra ingredienserna i en bunke, tillsätt smöret och blanda ihop
Blanda grädde, socker, sirap och kakao i en kastrull. Snöbollarnas med massor av vit choklad, grädde och kokos är riktigt fina och gör ett vackert vitt estetiskt inpass bland all kola, knäck och mörk choklad
Som om det nu mildrade effekten av allt socker och smör man har i. Eller så kan man ha i hackad mandel och vit choklad, kanske lite finrivet citronskal
Som om det nu mildrade effekten av allt socker och smör man har i. Eller så kan man ha i hackad mandel och vit choklad, kanske lite finrivet citronskal
Rör ner kakao, sirap och en nypa salt. Mandelsmöret tillsammans med sirapen, vaniljen och flingsaltet blev en smakrik toscasmet som jag älskade från första tuggan
Tillsätt cream cheese, apelsinskal och kakao och vispa ett par min till. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och apelsinjuice med elvisp på låg fart några min till en fluffig kräm