Rör socker och smör ordentligt. Servera kakan ljummen, ev med en klick vispad grädde. Fördelarabarberkompotten ovanpå kakan, och lägg ett lager kokossmet ovanpå
/ Smält smöret. / Smöra en form. 5 dl kokosmjöl. 50 g of butter / 50 g smör. 5 dl kokosmjöl. / 50 g smör. I’m not gluten-intolerant, and despite the trend that’s ongoing, I don’t believe that the path to a perfect life is eliminating gluten
Blanda alla torra ingredienser medsmör och äggsmet. Smält smöret, vispa ägg och socker poröst. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Blanda den ena biten medkakao. Lägg varje boll form och gör ett hål i varje med ett mjölat finger. Lägg de torra ingredienserna i en bunke, tillsätt smöret och blanda ihop