Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkakamedkardemumma, kanel och en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Låt kakan kallna och glasera den sedan och strö över hackade aprikoser. Blanda vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver, stött kardemumma, ingefära, morötter och aprikoser
Däremellan hann jag med att baka en kaka som ska avnjutas i morgon (eller idag, beroende på när ni läser detta) Tanken var en äppelkakamedkardemumma men den nyss nämnda kryddan var slut i skafferiet
Älskar du morotskaka, så kommer du helt säkert även älska denna kakan, fantastik god och saftig och passar utmärkt till en god kopp te, gärna ett chai-te med inslag av kanel ochingefära
Morotskakamed kokos- och limeglasyr. Det var ett litet exprement då jag inte provbakat detta recept tidigare utan gick lite på känsla när jag gjorde det och visste därmed inte hur slutresultatet skulle bli