Grädda kakan mitt i ugnen tills den fått färg och känns fast, men ändå saftig. Vispa färskost och grädde tills det är spritsbart, smaka av med lemoncurd
Det var här som jag blev ovegansk mitt i all stress och slängde på lemoncurd ( jag hade lite över från att ha gjort den här kakan som jag tävlat i Årests bak och dessertmästare med) som fyllning
– Smält chokladen och vänd ner den tillammans med grädde, lemoncurd och citronskal. Den där kokosmoussen jag gjorde för några veckor sedan har jag haft lite svårt att glömma bort
Vispa grädden hårt, vänd ner lemoncurden och bre ut på kakan, strö över hallon och rulla ihop. Vänd upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och dra av gräddningspapperet
Andra bra fyllningar kan jag tänka mig är något chokladigt och ett hallon, kanske kola av något slag, färska bär, och lemoncurd (blandat med vispad grädde) funkar ju alltid
Den andra kakan fick ett M stående ute på en grusplan med lite små röda blommor omkring. På det andra lagret, bred först på lemoncurd och sedan resterande dulce de leche fyllning