Servera kakan med lingonvispen. Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao och salt. Vispa Milda Visp tjock och blanda sedan ner lingonsylt och kardemumma
Låt blandningen bli trögflytande innan den hälls över kakan. Krossa kardemumma och kanel. Blanda creme fraiche, kesella,vaniljkesella,vaniljsocker,lingonsylt och kryddor
Jag serverade den med lätt vispad kokosgrädde och lingon samt lite extra hackad choklad på toppen. Du kan utesluta matcha grönt te pulver och smaksätta kakan precis som du önskar
Strö på lingon, päron och mandel. 1lingon, frysta eller färska. Grädda i ugnens nedre del, ca 35 minuter eller tills kakan fått vacker färg, kanterna är fasta och mitten är mjuk som en kladdkaka. TipsTillsätt 1–2 tsk nymortlad kardemumma eller kanel i smeten för en kryddig kaka
Strö på lingon, päron och mandel. Grädda i ugnens nedre del, ca 35 minuter eller tills kakan fått vacker färg, kanterna är fasta och mitten är mjuk som en kladdkaka. TipsTillsätt 1–2 tsk nymortlad kardemumma eller kanel i smeten för en kryddig kaka
Så här på första advent vill jag bjuda er på en mjuk kaka bakad på mandelmjöl och vispad äggvita, vilket ger ett luftigt men ändå saftigt inkråm om man jämför med många sockerkaksrecept