Fördela persika och jordgubbar i pajbottnen. NEKTARIN & JORDGUBBSPAJ MED YOGHURTFYLLNING. Blanda yoghurt, ägg, mjöl och socker och häll över bären och frukten
Passar bra till kvällsmål då den innehåller magnesium, selen och zink från havregryn som tillsammans med en kolhydratkälla så som honung och jordgubbar kan tas upp och användas av kroppen för att slappna av
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokos och färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Receptet kommer från den fina bloggen Baka baka liten kaka. Mosa frukten och blanda med turkisk yoghurt, socker, vaniljsocker + gelatinbladen (som du blötlagt och smält i en skvätt vatten)
När kakan svalnat vore det gott att äta den med vispad grädde och frysta hallon/blåbär/jordgubbar. Rör socker, ägg och yoghurt till en jämn smet, pressa i limen och riv ner skalet
Ursprungsreceptet kommer härifrån och blåbären skulle kunna bytas ut mot antingen rabarber, plommon, hallon, jordgubbar eller varför inte en kombination av alla möjliga frukter
I receptet var det jordgubbar men jag tog hallon som kom från mammas trädgård. När jag var i stugan förra veckan bakade jag en mjuk kaka i mindre långpanna