Låter helt sjukt jag vet, för er som inte prövat eller smakat eller vet om att det finns morotskaka. Den är ju oftast smaksatt som en variant på mjukpepparkaka och toppad med någon god philadelphia frosting
Tillsätt vaniljsocker, apelsinskal och pressad saft. Tillsätt valnötter,salt, kardemumma, kanel, och mjölet som du blandat med bikarbonat och bakpulver
Denna gång blev det morotskaka och hujedamej vad gott det blev. Den var inte torr som den originella morotskakan, utan mer kladdig, och det är precis så jag vill ha det
Det var ju apelsin i kakan. Jag är inte alls speciellt förtjust i apelsin i bakverk. Blanda samman mjöl, bakpulver, bikarbonat, salt, vaniljsocker, mald ingefära och kanel i en bunke
Bred citronfrostingen på bottnarna och apelsinfrostingen runt hela morotskakan. Så jag gjorde en i tre lager med citronfrosting mellan lagren och apelsinfrosting runtomkring