Man tager vad man haver och denna gången blev det en kryddskinka på cirka 3 kg. Ett fantastiskt gott alternativ eller komplement till den klassiska julskinkan
Idag, medan jag förberedde frukost till mig och lunch till M & Mallan (nä, jag gick inte upp såååå sent, utan de skulle iväg så de åt väääldigt tidig lunch) så fick jag ett ryck och bestämde mig för att testa ett recept på saffransbullar som jag såg i senaste MerSmak
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
), så det blev till att köra KajsaWarg -stilen. Paj med lax och spenat  På väg hem från jobbet tänkte jag, som resten av Sverige, på vad man ska laga för mat
Man tager vad man haver som KajsaWarg sa. Den här rätten blev till när jag trodde jag skulle göra lasagne, och upptäckte att jag inte hade några lasagneplattor hemma
Man ska komma ihåg KajsaWargs välsignade ord - man tager vad man haver. Bara man får lite hjälp på traven så man vågar använda en ny nervbana så kan det ju bli så mycket bättre än man någonsin hade kunnat tro
Vi var ett gäng foodies som fick helt underbara butiken KajsaWarg till vårt förfogande. Under en timma skulle vi ta fram ett bidrag till glöggminglet vid en station på KajsaWarg