500 g lammfärs eller kalvfärs. 1 gul lök. 1 klyfta vitlök. 1 kruka bladpersilja. 1,5 msk ras el hanout kryddblandning (eller köftekrydda eller kebabkrydda)
Ingredienser Portioner. 8 st 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g nötfärs 250 g lammfärs 1/2 krm kajennpeppar 2 krm paprikapulver 1 dl finhackad persilja rapsolja 1 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Köfte kommer ursprungligen från Turkiet men det här receptet är libanesiskt. Köfte är ett samlingsnamn för olika köttfärs-rätter och kan alltså vara gjort på både nöt, lamm eller kyckling men också vegetariska varianter finns
Kafta med grönsaker– Köttfärsbiffar som får puttra i en och samma stekpanna med massa grönsaker. 50 min Kafta med grönsaker– Köttfärsbiffar som får puttra i en och samma stekpanna med massa grönsaker