När jag bodde i Norrtälje för några år sedan så gick vi alltid och fikade på ett jätte mysigt fik som hade värsa goda bakelser, En Liten Smula hette fiket
Chokladmuffins med kaffesmörkräm och kaffebönor, Vanilj- och fruktmuffins med mörk chokladganache, Chokladmuffins med mintglasyr och körsbär, och slutligen Vanilj- och fruktmuffins med citronglasyr, mynta och choklad
Kaffesmörkräm. Genoise är en typ av tårtbottnen som mjuk och fin, goda och saftiga än annan typer av bottnen på grund av smält smör som läggs i smeten (andra typ av sponge tårtbottnen inte använder smör
Sockerkaksbotten med chokladDubbelnougatfluffOvansidan är spacklad med kaffesmörkräm och täckt med riven choklad och nougatSpritsad gräddeDekorationer i sugarpaste och flowerpaste
Fyllningen bestod av en härligt Dulce Lechekola och jag spacklade med en kaffesmörkräm. Tove och Magnus gifte sig lite i smyg med bara de allra närmaste närvarande
Kaffesmörkräm. Kaffesmörkräm. Lägg på nästa botten och stryk på lite av kaffesmörkrämen. Med hjälp av en palett (min bästa vän vid tårtdekorering) eller en slickepott brer du ut resten av kaffesmörkrämen så jämnt du kan över tårtan och se även till att hela tårtan blir täckt