Kabanoss recept

Kabanoss och vitkålsgratäng

Kabanoss och vitkålsgratäng

Jag älskar vitkålsgratäng. Särskilt nu när vitkålen är färsk och billig. ) Prova om du inte gjort det. Vitkålsgratäng
Kabanoss och broccoligratäng

Kabanoss och broccoligratäng

En kanongod gratäng som egentligen funkar att slänga i lite vad som “erbjuds” i kylen. Man kan välja vilken typ av korv som helst som man tycker om, kan tänka mig att det är kanongott med chorizo t ex
Kabanoss och ugnsstekt vitkål

Kabanoss och ugnsstekt vitkål

Ugnsstekt vitkål och en fantastiskt god färsk kabanoss, serverad med steviaketchup, amerikansk osötad senap (5,5 kolisar/100) och grillade tomater

Glutenfri kabanoss & paprikapaj

Jag fyllde min paj med en röra av gourmet-kabanoss, paprika, purjolök och sedan strödde jag över lite färska spenatblad, torkad chili och havssalt innan jag toppade med den syrliga kesellafyllningen
Kabanoss med äppelpytt

Kabanoss med äppelpytt

8 kabanosser (400 g) eller annan kryddig korv Stek rotselleri, blekselleri och lök i oljan i en stekpanna på medelvärme i 5 minuter
Pasta carbonara med kabanoss/bacon

Pasta carbonara med kabanoss/bacon

Så varför då inte göra en på kabanoss och bacon. 300 gram kabanoss. 300 gram kabanoss. Urgod och mumsig blev denna carbonara
Dagens middag - pasta med kabanoss!

Dagens middag - pasta med kabanoss!

Dagens middag blev efter önskemål från min man en pastasås med kabanoss-korv. 225 g kabanoss1 vitlöksklyfta1 röd lök1 paprika1 dl majs2 dl crème fraîche1 tsk sambal oeleksalt, pepparparmesanost att riva överSkär korven i små bitar. 225 g kabanoss
Gulaschgryta med kabanossen

Gulaschgryta med kabanossen

2 kabanosskorvar ca 200 g. Putsa köttet fritt från hinnor och fett. Skär i jämnstora, små bitar. Hacka löken och pressa vitlöken
Soppa med bönor och kabanoss

Soppa med bönor och kabanoss

3 st kabanosskorv. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av. Riv morötterna och skiva korven i slantar
Gör din egen Kabanoss med Mange Schmith

Gör din egen Kabanoss med Mange Schmith

Under lördagen på Stockholm Food Week visade Mange Schmith hur du stoppar din egen Kabanoss. Observera att det blir fler än fyra kabanosser av detta recept, men om du ändå ska stoppa korv är det lika bra att göra många och frysa in