Köttfärskebab recept

Hemmagjord köttfärskebab

Hemmagjord köttfärskebab

Sätt ugnen på "grill" eller "snabb" samt 225 grader. Blanda samman ägg och kryddor. Blanda ned färsen och knåda runt tills allt blandats
Köttfärskebab med bulgur och tzatziki

Köttfärskebab med bulgur och tzatziki

Dagens middag är en riktig favorit hos hela familjen. Barnen tycker det är roligt att äta direkt från pinnarna och jag älskar kombinationen tzatziki och bulgur
Köttfärskebab

Köttfärskebab

Detta är en rätt som jag kallar köttfärskebab, den påminner lite om persisk kebab eller adanakebab, alltså långa köttfärsbiffar
Pakistansk seekh kebab

Pakistansk seekh kebab

Seekh kebab är annorlunda i smaken från den klassiska köttfärskebaben. Kryddig pakistansk kebab med sting tillagad på två olika sätt
Älgfärskebab

Älgfärskebab

grillade köttfärskebaber,. grillade köttfärskebaber,. grillade köttfärskebaber,. grillade köttfärskebaber,
Rea på frukt och grönt

Rea på frukt och grönt

Möjligen kan köttfärskebab i tunnbröd få komma emellan. Frukt är godis, åtminstone om de grillas, kan köpas för halva priset och slutligen serveras med vaniljglass

Uppe väldigt tidigt

-) vi stod för maten men pappa skötte grillningen, blev hans goda köttfärskebab. Jaha här ligger man kl 5 på morgonen
Tortillabröd

Tortillabröd

Vi gjorde wraps med sallad, baconaioli och köttfärskebab. Vi gjorde wraps med sallad, baconaioli och köttfärskebab
Köttfärskebab med tzatsiki

Köttfärskebab med tzatsiki

köttfärskebab med tzatziki och ris. Dagens middag. Hur gott som helst. Du behöver. 400 gram köttfärs. 1 lök. 1 vitlök
Köttfärskebab med yoghurtsås

Köttfärskebab med yoghurtsås

Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Skala och finhacka löken. Blanda köttfärs, lök, salt, peppar, spiskummin och mjölk
Kebabspett med pitabröd, tzatziki och syrad rödlök

Kebabspett med pitabröd, tzatziki och syrad rödlök

Servera köttfärskebaben på pitabröden med tzatziki, rödlök och tomat. Ingredienser 4 port500 g köttfärs1 msk spiskummin1 tsk sambal oelek eller chilipulver0,5 dl pinjenötter1 tsk peppar 1 tsk salt3 msk olivoljaTzatziki