Blanda färsen medrödbetor, kapris, dijonsenap, ägg, salt och peppar i en bunke. Blanda creme fraiche med dijonsenap, vinäger och smaka av med salt och peppar
150 g rödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 350 g nötfärs 1 vitlöksklyfta 150 g rödbetor 1 dl hackad färsk persilja 1 ägg 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 tsk kinesisk soja 350 g zucchini 250 g frysta haricots verts 1 burk kikärter à 400 g 50 g Apetina® vitost
Smaka av med mer grädde om det behövs, man kan även tillsätta lite vispad grädde. Servera med rotisar. Filippa älskar att vara med i köket när jag lagar mat
Forma åtta köttfärsbiffar. Lägg upp på fat, täck över med folie och håll varma eller servera direkt. Finhacka under tiden gurkor, rödbetor samt kapris och tillsätt till ströbrödet
Det är lite Biff à la Lindströmvarning på de här köttfärsbiffarna, men ändå inte. Du som föredrar vegetariskt gör förstås biffarna med någon vegetarisk färs som grund och river i lite rödbetor
Färsbiffen garneras med tomatskivor, som får steka med de sista minuterna i ugnen. Vänd biffen med hjälp av ett grytlock och bryn den på andra sidan några minuter
Det har blivit ovanligt många grillningar sedan dess i år för oss, gädda, porchetta (en italiensk söndagsstek fylld med godsaker), älgbog, korv, köttfärsbiffar och fläskkarrré
Forma åtta köttfärsbiffar. Lägg upp på fat, täck över med folie och håll varma eller servera direkt. Finhacka under tiden gurkor, rödbetor samt kapris och tillsätt till ströbrödet
Färgglad och därigenom IFD-mat med rivna rödbetor. Det är rätt förvirrande med alla kostråd. Grönsaker av alla de sorter Bäst är gröna bladgrönsaker, kålsorter och färgstarka rotfrukter som morötter, sötpotatis och rödbetor