Första tanken var köttfärsbiffarmed curry men med närmare eftertanke så kändes inte alls rätt. Efter lite fnulande kom jag fram till att det får blir köttfärsbiffar gjorda på en blandning av parmesan, chiliflingor, ingefära och en skvätt steak sauce
Kött ⁄ ReceptKöttfärsbiffarmedparmesan och ingefära. Köttfärsbiffar i stekpanna. Inspiration nog för tanken att något med curry och ingefära ska jag göra till middag idag
Köttfärsbiffar har jag bjudit på förr här på bloggen, så det är ingen nyhet. Men eftersom jag gjorde lite annorlunda den här gången så får du stå ut med ännu ett recept
Det har blivit ovanligt många grillningar sedan dess i år för oss, gädda, porchetta (en italiensk söndagsstek fylld med godsaker), älgbog, korv, köttfärsbiffar och fläskkarrré
Lägg upp skivorna på en plåt, olja, salta och toppa med finriven parmesan. Skiva upp pumpan, ta bort kärnorna från de bitar med kärnhus fyll igen hålet med en mindre pumpabit
Strödde lite salt o peppar på samt riven parmesan. Servera med zucchini och auberginegratäng. Servera med tzatsiki och en grönsallad eller rårivna morötter
Grönsallad, kokt broccoli, basilika tomatsås och ny riven parmesan till så gott. Så i dag blev det hemmagjorda köttfärsbiffarmed gräddstuvade kantareller, så gott