Blanda tillsammans med övriga ingredienser till en smet. SERVERA MED. De här biffarna funkar med det mesta, i exemplet ovan har hon fått en fryst grönsaksmix som jag kokat mjuk samt makaroner som jag också kokar lite extra länge så att de är lätta att tugga
a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning medoregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
=) Självklart kan man ju smaksätta dem med t ex vitlök, basilika, oregano eller varför inte hacka ner ett par soltorkade tomater i köttfärssmeten, ja detta receptet kan man ju ändra smaksättningen på lite som man själv vill
Oregano. Blanda havregryn och potatismjöl med vattnet och låt det svälla i 10 minuter. Forma biffar på en vattensköljd skärbräda och stek dem på medelvärme ca 5 minuter på varje sida
Till squashen gjorde jag köttfärsbiffar smaksatta med basilika och en tomatsås. Igår var jag tillsammans med familjen och tittade på flyguppvisning och på kvällen åkte vi till stan och lyssnade på Miriam Bryant när hon uppträdde på Linköpings stadsfest
klyftpotatis, sallad, några färska oreganokvistar samt eventuellt en klick crème fraiche. Börja gärna med tomatsåsen som ska stå och puttra en god stund
Blanda färsen med parmesanost, salt, peppar och oregano. Servera med en god sallad. Forma 8 biffar med fuktade händer. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek biffarna ca 3 min på var sida på medelstark värme. Pensla brödskivorna med olivolja och sätt in i ugnen 2-3 min. 1 tsk oregano