Den här gången innehåller biffarna en fyllningmed stekt rödlök och finhackad fetaost. Forma till rätt så stora biffar genom att nypa ihop färsen runt fyllningen och sedan rulla till en boll ungefär som en tennisboll
stekt köttfärs eller bitar av köttfärsbiffar. Lägg ett ark filodeg på bakplåtspappersklädd plåt, pensla med flytande margarin, lägg ett ark filodeg ovanpå, pensla, sedan ett sista ark - pensla även detta ark med Milda
Toppa med mozzarella och övrig valfri fyllning samt riven ost. Regnet smattrar mot rutorna och jag sitter och njuter av ett glas mousserat vin med tända ljus
Jo, hon petar raskt i lite soltorkade tomater i köttfärsbiffarna, och dyker på huvudet i skafferiet för att leta upp kokos och en burk persikor som hon VET ska finnas någonstans
Framåt eftermiddagen så hade jag ork nog att härja i köket och lagade i rask takt moussaka, köttfärsbiffar och små laxpajer för att sedan stupa i soffan
Dem här fyllda köttfärsbiffarna gjorde vi igår. Vi åt med sallad och lite potatisskruvar. Fyllningen. Superenkla och jättegoda, rekommenderas verkligen
Köttfärsbiffar. Igår Vappen till ära blev det hemmagjorda hamburgare, som vi fylld med stekt ägg, köttfärsbiff, tomat, sallad, ketchup, senap och majonäs